lower back pain
Top 7 preferinţe căutări ale utilizatorilor pe un site!

Top 7 preferinţe căutări ale utilizatorilor pe un site!

Deseori structura unui site a companiilor mici este mai atractivă decît site-ul unor companii mari.  Companiile mici care îşi crează o imagine pe piaţă online, reuşesc să aducă în faţa publicului idei originale de web design deoarece personalitatea pe care şi-o crează conferă foarte mare încredere utilizatorilor. De regulă, vizitatorii unui site caută anumite lucruri care să îi convingă de calitatea informaţiilor, produselor şi serviciilor.


Iată care sunt aceste lucruri:
 1. Unicitatea companiei- prin ce este unică compania dvs., unicitatea produselor şi serviciilor este asociată de cele mai multe ori cu calitatea acestora, existenţa unor produse sau servicii diversificate, adaptate şi personalizate fiecărui client atrage atenţia acestora.
 2. Descriere-rezumat a companiei – prezentarea companiei, domeniul de activitate etc. trebuie să fie structurate clar şi coincis, aceasta ajută la identificarea uşoară de către useri.
 3. Adresa de contact – acesta nu trebuie să lipsească, acestea sunt date ale reprezentanţilor cu care se poate lua legătura  în cazul în care apare o nelămurire,
 4. Certificări – acesta arată gradul de dezvoltare al companiei, concursuri la care au participat.
 5. Navigare simplă – parcurgerea cu uşurinţă a paginilor, vizualizarea rapidă a textului şi a pozelor constituie un mare avantaj.
 6. Crearea opţiunii feedback – demonstrează importanţa acordată  părerilor clienţilor şi îi ajută în soluţionarea unor probleme sau la informarea acestora cu privire la nelămuririle privind produsele sau serviciile.
 7. Oferte speciale personalizate – acestea oferă posibilitate clientului de a testa produsele companiei dvs.  Aceasta va crea o încredere din partea acestora. 

Read 1041 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена