lower back pain
Media Marketing pe rețele sociale

Media Marketing pe rețele sociale

Media Marketingul pe reţele de socializare

În prezent, foarte mulți oameni de afaceri au auzit de Social Media Marketing, dar din lipsa dispunerii de timp, foarte puțini îl întreprind ca şi o strategie de promovare.

Media Marketing-ul pe reţelele de socializare reprezintă promovarea produselor sau serviciilor prin intermediul site-urilor de socializare, cum ar fi Twitter, Facebook și Google+, pentru a îmbunătăți prezența dumneavoastră on-line.

O concepție greșită este faptul că media marketing-ul social ar însemna doar obţinerea noilor clienţi de pe Twitter sau Facebook, etc. În mod straniu, acest lucru nu este punctul cel mai fort e al strategiei.

Două dintre cele mai importante avantaje de la o campanie de social media ar fi:

  1. Google preferă social media și, odată ce vom integra un feed SMM direct pe site-ul dvs. pentruactualizări regulate (termen de citeva ore ore şi nu zile), veţi beneficia de un salt ascedendent a site-ului dumneavoastră pe Google, comparativ cu altele. Pe placul lui Google sunt site-urile actualizate periodic. Aceste beneficii de la Google vă vor oferi mai mulți vizitatori pe Google, nu şi de la Twitter, etc.
  2. Un flux de informaţie, vizualizat şi actualizat în mod regulat pe site-ul dumneavoastră  le-ar oferi mai multă încredere faţă de produsele, serviciile şi profesionalismul dvs., vor face  clienţii să se simtă siguri în calitatea produselor sau servicilor achiziţionate de la compania dumneavoastră, devenind fideli. Mai mult ca atît, veţi observa o îmbunătățire pe rata vizitatorilor pentru a va contacta ulterior, sau îmbunătăţirea ratei de vînzări.
Read 3469 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена