lower back pain
De ce este necesar un logo?

De ce este necesar un logo?

Deci, în  primul rînd pentru a defini conceptul de logo, necesar să cunoastem destinaţia acestuia. Un logo este utilizat  pentru identificarea imaginii companiei.

Prin urmare, logo-ul identifică o companie sau produs prin utilizarea unui semn, steag, simbol sau semnătură. Într-un cuvînt, ceea ce reprezintă un logo este mai important decît ceea ce pare.

 

Fie ca vorbim despre o afacere online, sau care nu are la moment un site personalizat, aceasta are nevoie de o identitate. Nu este suficient să achiziţionaţi produsele, să le aranjati frumos pe rafturi, să investiţi în reclamă, şi să asteptaţi să vină clienţii. Posibil să dea careva rezultate, dar ar mai fi ceva de adăugat! Un business, e ca şi un om în societate, va fi apreciat, văzut de alţi oameni folosind nişte criterii de estimare şi elemente de percepţie, iar in funcţie de opinia acestora, afacerea ar deveni una cu succes sau una ce n-a meritat investiţia de timp şi de bani – identitatea ar fi cheia, iar în cadrul acesteia, logo-ul are un impact puternic!

Care este funcţia unui logo?

Un logo promovează afacerea, iar ulterior, prin aplicarea strategiilor de marketing, reuşiţi să aveţi clienţi fideli;

Logo-ul atrage potenţiali clienţi, aceştia fiind interesaţi să cunoască ce se ascunde în spatele acestui logo;

Logo-ul oferă o identitate unică afacerii pe care o deţineţi.

Cum trebuie să arate un logo?

Majoritatea antreprenorilor fac o greşeală imensă: complică şi mai mult lucrurile! Un logo nu trebuie să fie complicat şi greu de înţeles, ci cît mai simplu, uşor de memorizat, să se asocieze cu afacerea dvs., iar la un nivel mai înalt şi anume, corporativ, specialiştii în psihologie, marketing, design, au grijă ca prin culorile şi formele alese să trezească o acţiune în raţiunea consumatorului, adică se ajunge la subconştient.

Totodată, în crearea unui logo un lucru de care trebuie să ţinem cont este evitarea utilizării unui concept cu drepturi de autor. Cind elaboraţi un logo, mare atenţie să nu fie copia unei alte  companii, corporaţii, etc – motiv pentru care vă recomandăm să verificaţi şi să găsiti anumite instrumente online care pot verifica originalitatea logo-ului.

 

 

Read 1083 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена