lower back pain
Tipuri de site-uri Web. Află ce fel de site web ai nevoie!

Tipuri de site-uri Web. Află ce fel de site web ai nevoie!

Cu mulți ani în urmă, site-urile web erau folosite doar de către instituțiile de învățământ și agențiile guvernamentale, în scopul de informare in masa a pupulatiei. În prezent insa, internetul este deschis pentru un public mult mai larg existind atât de multe tipuri de site-uri, incît vine greu de a le diferenția.

Înainte de a clasifica site-urile web, să vedem cum putem defini acest produs?
Prin definiţie, un site web este un set de pagini web legate şi deservite de un domeniu web unic, care se incepe cu „www” şi are terminaţiile .com, net, md etc.
Un site web este găzduit  de cel puțin un server web, accesibil printr-o rețea,  precum Internetul.
Toate site-urile accesibile publicului constituie  în mod colectiv World Wide Web.

De obicei, utilizatorii diferenţiaza site-urile web prin modul de funcționare sau prin aspectul său vizual. Există mai multe moduri de a clasifica site-uri web.

Să identificam acuma tipurile de bază ale site-urilor web.

1. Site-uri personale
Site-urile personale sunt cele  de tip familial, de partajare a  amintirilor, fotografii și jurnale. Uneori, furnizorul de servicii Internet vă poate oferi spatiu pe un server liber pentru a vă crea propriul site, cu o adresă Web (URL) ca aceasta:. Www ~numele dumneavoastră de user.md. Putem include, de asemenea, aici site-uri artistice sau experimentale si spatii de web personale, cum ar fi jurnalele Web (numite, de asemenea, blog-uri).

2. Site-uri comerciale
Site-urile de comerț electronic sunt cele mai frecvente site-uri Web de pe Internet. Cred că mulți dintre voi au auzit  şi utilizează ebay.com, makler.md, 999.md - site-uri care sunt ultilizate pentru a vinde produse pe Internet.

3. Broşura Online de Afaceri/Site-uri  catalog
Unii clasifica aceste site-uri în temeiul celor comerciale, dar considerăm că ar trebui să fie separate, deoarece există multe companii care nu-şi vând produsele pe web precum ar fi site-uri de stomatologie, stilişti etc. Ei au o broşură online sau catalog, care îi ajută să-şi  promoveze site-ul lor pe internet.

4. Site-uri informaționale
Aceste site-uri sunt importante pentru cei care au nevoie de a găsi o difiniție sau alte informații pentru uzul lor. Un bun exemplu al acestui site este wikipedia.org, enciclopedia on-line. Puteți găsi definiția in mare parte despre tot ce aveţi nevoie, cu o explicație detaliată și exemple explicite. Aceste informații pot fi de ajutor pentru cei care creează un nou site web tematic și au nevoie de a aduna mai multe informații despre acest subiect.

5. Site-uri pentru Dispozitive Mobile
Dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile, PDA-uri, iPod-uri, iPhone, etc sunt utilizate de multe persoane zilnic. Clienţii care au nevoie de un site web specifică întotdeauna că site-ul lor ar trebui să fie văzut de pe dispozitivul mobil, chiar dacă prețul este un pic mai mare. Când învestiţi în facilitatea dispozitivului mobil-învestiţi în oportunități și viitor.

6. Site-uri de Socializare
Cred că, dacă vom începe cu câteva exemple de acest tipuri de site-uri web va fi mai ușor pentru dumneavoastră de a le identifica. Deci, atunci când vorbim despre site-uri de comunitate ne referim la facebook.com, linkedin.com, my space.com, odnnoklassniki.ru și multe altele. Aceste site-uri creează comunități on-line de oameni care doresc să interacționeze social cu alți oameni sau să întâlnească oameni care împărtășesc interesele lor. Forum-urile online, sunt de asemenea des utilizate  pentru a discuta interese și subiecte de orice gen care vă trece prin minte. Site-urile de partajare a fotografiilor de asemenea, pot fi considerate site-uri comunitare în dezvoltare.

Sper că v-aţi hotărât ce fel de site-uri web aveţi nevoie. Dacă nu sunteți încă siguri care este cel mai bun site  pentru afacerea dvs., nu ezitaţi să ne contactaţi.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 8+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Read 16151 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена