lower back pain
Care sunt secretele unui magazin online?

Care sunt secretele unui magazin online?

Un magazin online pentru un posesor reprezintă metoda cea mai eficienta de promovare, deoarece oferă posibilitatea cea mai bună de a consolida imaginea firmei, a mărcii, a produselor sau a serviciilor dvs. pe piaţă. Se evită, astfel, cheltuielile legate de chirie, întreţinere, depozitare şi salarizare. Modalitatea cea mai avantajoasă de a afişa ofertele non-stop. Magazinele virtuale nu se închid niciodată.

 

1 Secret: nu trebuie să ţineţi produse pe stoc! Posibilitatea de a deschide un magazin electronic fără să aveţi marfă pe stoc, comandînd marfă la furnizorul dvs. abia după ce veţi avea comenzi ferme pentru ea.

2 Secret: cu un magazin online reduceţi pînă la 90% din costurile unui produs. Aceste costuri sunt, pentru o afacere clasică, cele legate de distribuţie, stocare şi vînzare.

3 Secret: pe Internet, clientul vă găseşte! Pe o piaţa reală, pentru a vinde un produs, trebuie să umblaţi mult timp după clienţi. Avînd prezenţă online, de cele mai multe ori, clientul vă caută pe dvs. Dacă aveţi un site optimizat şi preţuri atractive, nu va dura mult timp pînă vă va găsi!

Reducerea preţului faţă de cel standard prin eliminarea costurilor de depozitare, stocare. Produsul se poate achiziţiona de la furnizor numai atunci cînd este comandat nefiind nevoie să-l ţineţi în stoc. Dacă aveţi preţuri atractive şi sunteţi un afacerist serios, clienţii vă vor căuta datorită avantajelor internetului

Avînd posibilitatea de a solicita opiniile cumpărătorilor aceştia îşi pot exprima mulţumirea cu privire la produse şi astfel alţi eventuali clienţi vă vor găsi mult mai simplu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 1160 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена