lower back pain
De ce este important ca paginile web să fie optimizate prin SEO?

De ce este important ca paginile web să fie optimizate prin SEO?

Mulţi sunt de părerea că pentru a avea succes online, e suficient de a trimite site-ul la cît mai multe directoare web sau motoare de căutare. Din păcate acest fapt nu este suficient. Dacă paginile web nu sunt optimizate atunci site-ul nu va apărea pe primele pagini în motoarele de cautare.

 

Există milioane de pagini web pe internet. Este evident că nu toate pot fi găsite în topul primelor 10 rezultate ale motoarelor de căutare. Motoarele de căutare listează doar acele pagini care sunt relevante pentru o expresie sau un cuvînt cheie. Trebuie să vă asiguraţi că site-ul dvs. web este un astfel de site.

De exemplu, dacă motoarele de căutare nu descifrează ca site-ul dvs este despre “ reparaţii interioare ” atunci nu o să vă afişeze pe o poziţie înaltă pentru acest termen de căutare.

Procesul prin care schimbaţi site-ul dvs astfel încît să fie relevant pentru motoarele de căutare se numeşte optimizare (SEO – Search Engine Optimization).

Este demonstrat că 75% din cei care fac căutări pe motoarele de căutare nu trec în pagina a doua. Majoritatea motoarelor de căutare afişează primele 10 rezultate pe prima pagină; foarte puţini din cei prezenţi pe net verifică şi pagina a doua a motorului de căutare.

A fi poziţionat pe poziţia 11 sau mai în jos înseamnă că foarte mulţi oameni au pierdut din vedere site-ul dvs. Din acest punct de vedere, optimizarea pentru motoarele de căutare este crucială pentru că site-ul dvs sa aibă succes.

 

Read 1062 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена