lower back pain
Aspecte importante pentru un site de success!

Aspecte importante pentru un site de success!

Importanţa unui Site variază de la o persoană la alta, pentru unii este important aspectul, iar pentru alţii utilitatea. Un site bun este acela care îl face pe vizitator să revină din nou. Iată cele mai importante 3 aspecte pe care trebuie să le luaţi în considerare pentru a un site de succes:

 

1.    Aspectul site-ului. Aspectul site-ului nu trebuie să fie ţipător sau plictisitor, deoarece vizitatorii pot refuza să mai viziteze pagina web. De-asemenea design-ul unui site nu trebuie să fie complex sau confuz. O mare importanţă o au şi culorile folosite. Psihologia culorilor este demonstrată că funcţionează şi de aceea este folosită de designeri pentru a transmite mesaje utilizatorilor, acestea trebuie să fie strîns legate de produsele sau serviciile pe care compania le promovează pe site.

2.    Scopul site-ului. Înainte de a crea un website stabiliţi obiectivele, după care vizitatorul să beneficieze de pe urma acestui site:

-    Conţinut site-ului trebuie permanent updatat, deoarece pagina principal este ca un CV

-    Website-ul trebuie să reflece cu siguranţă scopul pentru care el a fost creat

-    Ce oferă anume website-ul vizitatorului şi utilitatea acestuia.

3.    Accesul/Utilitatea. Un site trebuie să fie simplu şi uşor de accesat. Web designerii au o regulă generală bine ştiută ca un vizitator nu trebuie să dea click mai mult de 4 ori pentru a accesa pagina dorită. Navigarea complicată va obosi utilizatorul şi acesta va înceta căutările. Un alt serviciu care trebuie luat în considerare, este service provider-ul. Găzduirea ar trebui să aibă un bun uptime şi să aibă o viteză mare de trafic. Cele 3 aspecte de mai sus sunt procedee demonstrate, ele stau la baza unui website de succes.

Read 1227 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена