lower back pain
5 Sfaturi utile pentru crearea unui conţinut destinat vinzării eficiente

5 Sfaturi utile pentru crearea unui conţinut destinat vinzării eficiente

1. Deci, în primul rînd scrieţi despre ceea ce anume se caută – înainte de a începe să scrieţi un articol studiaţi cîteva bloguri, studiaţi articolele cele mai votate şi comentate, deoarece cel mai bine se vinde un produs sau serviciu căutat pe piaţă. O altă tehnică pentru a atrage atenţia vizitatorilor este acela de a posta informaţii pe alte bloguri sau publicaţii online.

2. Crearea unui titlu atractiv pentru articol – creează un titlu cu ajutorul cuvintelor cheie ca utilizatorul să poată găsi uşor articolul.
Pentru a atrage atenţia utilizatorului o tehnică foarte des întîlnită este amplasarea în cadrul titlului a următoarelor cuvinte: 9 idei, 5 sfaturi, top 10 etc.

3. Puneţi cîteva întrebări referitoare la articol. Un articol trebuie să răspundă la întrebările utilizatorului, puneţi cîteva întrebări referitoare la tema articolului şi vedeţi dacă acesta vă oferă informaţia de care ai nevoie.

4. Verificaţi corectitudinea gramaticală. Înainte de a posta un articol verificaţi corectitudinea gramaticală a acestuia. Un lucru esenţial îl constituie recitirea articolului de către cel puţin o persoană străină, deoarece micile greşeli gramaticale pot scăpa foarte uşor în cadrul
unui text, iar o terţă persoană depistează foarte uşor existenţa acestora.

5. Crearea cuvintelor cheie cu legătura spre un link exterior. Pentru a oferi mai multă informaţie utilizatorului, crearea cuvintelor cheie se face în legătură cu un link din cadrul site-ului, acestea oferă complexitate articolului şi în plus atrage atenţia vizitatorului.

Read 1745 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена