lower back pain
Ce reprezintă directoarele web?

Ce reprezintă directoarele web?

siteweb

Un director web este un site însă are un specific aparte. Înscrierea într-un director web se referă la faptul că în acel director va exista un link către site-ul dvs. 

 

      Linkurile sunt la rîndul lor divizate pe categorii şi de regulă afişează o scurtă descriere a site-ului înscris. Pentru un site nou directoarele servesc ca fiind modul cel mai ieftin şi mai simplu de a se face văzut şi de a creşte rating-ul. Cu cît în mai multe directoare apare, cu atît mai repede  va fi indexat. 

Atunci cînd înscrieţi site-ul într-un director căutaţi să vedeţi cît de relevant este acest director cu privire la conţinutul site-ului dvs. Se poate astfel discuta despre întreg directorul sau despre o categorie a acestui director. 

De obicei, se întîlnesc două tipuri de directoare:

a)Generale – organizate pe categorii din toate domeniile de activitate;

b)De nişă – reprezintă directoare axate doar pe un domeniu de activitate. Acestea la rîndul lor se împart în gratuite şi platite.

     Toate directoarele web sunt editate de către oameni. Iar aceştea au nevoie de surse pentru a opera site-ul, astfel putem spune că directoarele plătite sunt mai durabile avînd în vedere scopul lor.  Înscrierea în directoare este una dintre cele mai bune metode de a construi (cu costuri minime) o modalitate de a crea link-uri (denumite backlink) către site-ul dumneavoastră. Fie că deţineţi un site web, magazin online pe internet sau aveţi un motor de căutare, veţi rămîne mulţumit de rezultate, pentru că vă permite să obţineţi link-uri către site-ul dvs. mai rapid şi mai uşor decît orice alt instrument de pe piaţă la momentul actual.

 

Read 2212 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена