lower back pain
Cum a apărut SEO?

Cum a apărut SEO?

SEO, optimizarea pentru motoare de căutare, este un proces de îmbunătăţire  a vizibilităţii paginilor, a web site-urilor sau paginilor web în motoarele de căutare.În continuare, cîteva informaţii despre istoricul apariţiei SEO.

 

SEO a apărut prin anii 1990, odată cu apariţia primelor site-uri pe internet. Iniţial SEO presupunea adăugarea de către webmasteri a unor pagini, URL la diferite motoare de căutare, care trimiteau un păianjen (spider) pentru a naviga prin pagină, de a extrage legături către alte pagini şi de a returna informaţiile de pe o pagină pentru a fi indexată. 

Procesul prevedea copierea paginii de către paianjeni și stocarea pe propriile servere, unde un al doilea program, numit indexator  (indexer), extragea diferite informații despre pagină, precum cuvintele conținute și locul lor în pagină, Mai tîrziu, au apărut un număr mare de bloguri şi forumuri de discuţii  şi în limba romînă, care oferă programiştilor şi web designerilor sfaturi referitoare la cum trebuie construite paginile web pentru a fi optimizate din punct de vedere a motoarelor de căutare. 

Cu timpul, SEO, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii sau firme.

Noi cei de la SiteWeb.md oferim Servicii web complete şi tot ce ţine de crearea unui site, optimizare SEO, design web. Pentru informaţii detaliate ne contactaţi la tel 260591!sau pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 1123 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена