lower back pain
Importanţa web design-ului în logo-ul companiei

Importanţa web design-ului în logo-ul companiei

Un logo, denumit adesea şi siglă, este un element grafic folosit pentru identificarea unei companii, a unui produs, unui serviciu. Logo-ul companiei este unul dintre cele mai importante aspecte. În funcţie de aspectul logo-ului şi de culorile acestuia, se definesc toate celelalte elemente. Logo-ul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinaţie a acestor elemente. Un logo cu un design de calitate este mult mai simplu de memorizat de către client. 

 

Principala preocupare în procesul de design a logo-ului este design-ul simbolului grafic. Rolul acestuia e acela de a transmite mesajul prin intermediul semnificaţiilor vizuale

Sunt 2 categorii majore de simboluri utilizate în design-ul de siglă: abstracte şi descriptive

Cele abstracte sunt desenele, pot fi forme de bază – cerc, pătrat, triunghi etc. 

Simbolurile descriptive iau forma unui obiect, persoană etc. 

Importante în design-ul logo-ului sunt şi alegerea fontului şi schemei de culori. Aceasta trebuie aleasă cu grijă în concordanţă cu mesajul comunicat de celelalte elemente ale siglei. Un design logo ales corect poate fi cea mai puternică armă de marketing.

Pentru ca design-ul să fie eficient pentru logo-ul companiei, acesta trebuie să includă:

- Originalitate – logo-ul trebuie să iasă în evidenţă şi să reflecte identitatea dumneavoastră în faţa clienţilor şi părţilor participante.

- Simplitate – logo-ul trebuie să fie simplu, elegant, eficient şi unic  de fel.

- Direcţia logo-ului în afacere – logo-ul ar trebui să vorbească despre afacerea dumneavoastră, şi să impresioneze clienţii.

- Creativitate designerii logo-ului ar trebui să fie suficient de creativi. Logo-ul firmei este probabil cel mai important aspect, cînd vorbim despre construirea unei strategii de brand, brand care tinde spre a fi recunoscut. 

Ca rezultat, design-ul unui logo poate influenţa în mod pozitiv sau negativ afacerea dumneavoastră.

Read 1411 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена