lower back pain
Website sau Blog?

Website sau Blog?

În primul rînd, să facem diferenţa dintre un website sau blog.

Probabil mulţi nu cunosc răspunsul la această întrebare. Un website este o colecţie  de pagini web in care se afişează diferite imagini, conţinut, video etc.

 

În mare parte un blog este un website, însă afişează conţinutul  vizitatorului în mod diferit. Cea mai mare diferenţă dintre acestea este că un website  va rămîne cu acelaşi conţinut, text şi acelaşi web design pentru o perioadă lungă de timp, iar un blog tinde să aibă un conţinut nou lunar, săptămînal sau chiar zilnic.

Un website va avea o pagină de contact, o pagină despre firma şi serviciile sau produsele dvs. De obicei un website este recomandat în locul unui blog, pentru site-urile de prezentare ale diferitelor companii, firme, pentru vînzarea diferitelor produse etc. Iar un blog este mai activ, pe un blog lumea ţine legătura şi discută prin intermediul comentariilor.

Blogurile au şi rolul unui jurnal online, acestea oferind informaţii actualizate referitoare la diferite subiecte. Dacă totuşi nu ştiţi ce să alegeţi puteţi opta pentru realizarea unui website cu caracteristicile unui blog, puteţi ataşa cu uşurinţă unui website un blog, pentru a mări aprecierile din partea motoarelor de căutare şi a vizitatorilor. Un blog îşi capată cu uşurinţă vizitatori fideli, în cazul în care puneţi un conţinut de calitate şi informativ, pe cînd, pe un website, cu aceleaşi pagini statice, vizitatorii nu vor mai reveni deoarece deja a aflat informaţia necesară.

Read 1368 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена