lower back pain
Cele mai des întîlnite categorii de utilizatori online

Cele mai des întîlnite categorii de utilizatori online

Daca practicaţi marketingul şi promovarea online a diferitor produse sau servicii, este bine să cunoaşteţi publicul ţintă şi în funcţie de vîrstă, pentru a atrage cît mai mulţi clienţi de partea dvs şi a vinde cît mai bine produsele.

 

Conform unor studii efectuate se întîlnesc 3 tipuri de utilizatori online:
- Generaţia  X  - reprezintă adulţi cu vîrste cuprinse între 35-44 ani. Acest tip de utilizatori sunt cei mai detaşaţi, deoarece aceştia apelează la mediul online doar atunci cînd au nevoie de informaţie de interes spontan şi sunt sceptici  în ceea ce priveşte cumpărăturile facute  prin intermediul online.
- Generaţia  1 – acest tip de utilizatori sunt tineri, cu vîrste cuprinse între 19-24 de ani. Aceştia sunt foarte preocupaţi de internet, sunt obişnuiţi cu site-urile de socializare, ascultă radiouri online şi nu prea apelează la presă. Cu toate acestea , aceştia au şi o viaţă offline – la distracţie, ies cu prietenii, vizitează cluburile etc.
- Generaţia   2 -  sunt utilizatori cu vîrste cuprinse între 14-18 ani. Spre deosebire de generaţia 1 aceştea sunt preocupaţi doar de  mediul online, nu ies cu prietenii, preferă să stea la calculator mereu şi să socializeze doar online. În construirea mesajelor şi a strategiilor de comunicare, de preferat sa fie adoptată o altfel de strategie de marketing şi de acţionat diferit asupra celor trei generaţii de mai sus. 

Read 1201 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена