lower back pain
Magazinul universal electronic (E-mall)

Magazinul universal electronic (E-mall)

Magazinul universal electronic este un site care are un număr larg de conexiuni cu mai multe site-uri comerciale sau magazine  electronice. E-mall-ul se ocupă şi de marketingul aferent, punînd la dispoziţie infrastructura pentru producători sau vînzători, în schimbul unei taxe.

Acest magazin universal  are un mare avantaj pentru clienţi, deoarece poate găsi în acelasi timp şi loc, un număr vast de produse, iar modalitatea de plată este unitară pentru toate magazinele prezentate pe site-ul respectiv.
Companiile din cadrul e-mall-urilor dispun de mai multe avantaje cum ar fi: reducerea costurilor şi complexităţii de a fi pe site, beneficiu de un flux imens de clienţi, atraşi de posibilitatea de a cumpăra produse. Magazinele universale electronice oferă doar infrastructură virtuală a diferitelor e-shop-uri, însă nu au propriile stocuri. Un magazin universal electronic nu cunoaşte limite, este deschis non-stop, are costuri mult mai mici de întreţinere decît un magazin clasic, oferă posibilitatea promovării prin contact direct cu produsul. Consultanţa pentru crearea unui magazin virtual constă în studierea pietei de profil şi identificarea soluţiilor optime de prezentare şi de comunicare cu potenţialii clienţi.

Read 2094 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена