lower back pain
5 Avantaje ale înscrierii unui site în Google Maps

5 Avantaje ale înscrierii unui site în Google Maps

Fiecare companie alege o anumită zonă geografică care este destinată promovării, vînzării şi distribuirii produselor/serviciilor sale. Google a introdus o nouă aplicaţie de căutare numită Google Places, cunoscut şi sub denumirea de Google Local sau Google Maps care ajută utilizatorii să găsească mai uşor şi mai repede locaţia dorită. Introducerea şi poziţionarea site-ului în Google Places este influenţat si depinde de mai multe lucruri: localizare, domeniul de activitate şi cuvintele-cheie. 

 

Iată careva paşi  cum ajungeţi pe primele poziţii în Google Maps

1. O localizare cît mai precisă pe hartă. Pentru ca compania dvs să fie gasită pe primele poziţii în Google Places, pe anumite cuvinte-cheie care conţin numele unui anumit oraş, afacerea trebuie poziţionată în acel oraş, cît mai exact, inclusiv şi stradă.

2. Selectaţi categoria potrivită. Alegeţi categoria care se potriveşte cel mai bine domeniului dumneavoastră de activitate.

3. Numele companiei format din cuvinte cheie. Este indicat ca numele afacerii să conţină cel puţin un cuvînt cheie din cadrul companiei de optimizare. 

4. Un număr cît mai mare de referinţe. De exemplu backlink-urile influenţează listările obişnuite ale site-ului dvs. 

5. Un număr cît mai mare de comentarii pozitive ar fi un avantaj. Google Places este de fapt un motor de căutare care se bazează îndeosebi pe recomandări. Încurajaţi clienţii dumneavoastră să lase un comentariu pozitiv în Google Places, în cazul în care sunt mulţumiţi de serviciile oferite de dvs.  

Read 1260 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена