lower back pain
Greşeli şi recomandări pentru site-urile E-commerce (Magazine Online)

Greşeli şi recomandări pentru site-urile E-commerce (Magazine Online)

Pentru multe companii, vînzările online reprezintă lărgirea spre noi pieţe.  Necesar de a lua în considerare o mulţime de detalii atunci cînd proiectaţi un site pentru vînzări online, pentru ca acesta să fie la îndemîna clientului 24 de ore, 7 zile pe săptămînă şi să aibă succes.

 Iată cele mai frecvente greşeli întîlnite pe site-urile de E-commerce, precum şi cîteva recomandări cum să le evitaţi: 

* Lipsa informaţiilor detaliate despre produs. Cumpărăturile online întrerup interacţiunea cu produsul. Încercaţi să furnizaţi cît mai multă şi mai corectă informaţie despre produs.  Astfel veţi atrage mai mulţi clienţi.  Plasaţi informaţii despre dimensiune, greutate, material, conţinut şi alte informaţii relevante şi utile. Folosiţi cuvinte descriptive în locul termenilor tehnici pentu un impact şi mai mare asupra cumpărătorilor. 

* Ascunderea informaţiilor de contact. Majoritatea consumatorilor vor să ştie cu ce firmă au de-a face atunci cînd achiziţionează un produs.  Dacă informaţiile de contact lipsesc pe site sau sunt amplasate undeva unde clientul nu le poate gasi atunci însuflaţi neîncredere. Puneţi informaţia de contact pe fiecare pagină a site-ului, în partea de sus a barei laterale sau în subsolul paginii. Amplasaţi un formular de contact, cu adresa de e-mail, număr de telefon, adresă poştală, toate acestea duc la creşterea nivelului de încredere. 

* Check-out lung sau neclar. Aceasta este o greşeală foarte mare a site-urilor de comerţ electronic.  Creaţi o procedură de check – out foarte simplă şi rapidă pentru clienţii dvs. În cazul în care sunt prea mulţi paşi între plasarea şi plata produsului, este şansa ca clientul să părăsească pagina. 

* Un motor de căutare nepotrivit site-ului. Atunci cînd clientul nu ştie exact ce-şi doreşte, va opta pentru utilizarea unui motor de căutare. De aceea este necesar să vă asiguraţi că motoarele de căutare pe site-ul dvs. funcţionează bine şi pot filtra rezultatele. 

* Puţine imagini ale produsului. Pentru clienţi nu sunt deajuns doar informaţii şi detalii, trebuie să oferiţi clienţilor poze mari, vizibile şi clare ale produselor. 

* Puţine modalităţi de plată. Optaţi pentru mai multe modelităţi de plată pentru vinderea online. Luînd în considerare diferite preferinte ale consumatorilor cand este vorba de plati on-line, variindu-le, va veti mari considerabil baza de clienti.   

* Puţine opţiuni la serviciul clienţi. Este de dorit de a simplifica accesul clienţilor pentru contactul cu firma, în caz că apare vreo problemă sau întrebare, fie că este de ordin tehnic,  o întrebare legată de cumpărarea produselor, sau de returul lor. Punîndu-le la dispoziţie un formular de ajutor, clienţii vor avea mai multă încredere decît afişînd doar o adresă de e-mail. Puteţi aplica un sistem de ticketing pentru întrebari despre servicii pentru clienti, mai ales dacă nu aveţi un număr de telefon disponibil. Totodată daţi răspunsuri într-un termen scurt la întrebările frecvente puse de către client.

* Imaginea unui singur produs. De preferat să includeţi cît mai multe imagini din unghiuri diferite, cîte 4-5 fotografii ale fiecarui produs în parte ar fi perfect. La fel culorile disponibile ale produselor, fotografii detaliate ale tuturor caracteristicilor specifice ce vor convinge pînă la urmă clientul să achiziţioneze.

*Design-ul şi funcţionalităţile coşului de cumpărături. Coşul de cumpărături este o parte importantă în realizarea unui site destinat comerţului electronic. Necesar ca acesta să permită utilizatorilor să adauge mai multe produse, să revizuie cantitatea sau alte opţiuni ale produselor, şi trebuie să rămînă transparent în acelaşi timp. Recomandarea optimă ar fi să-i permiteţi vizitatorului să adauge un produs, fără a părăsi pagina. Permiteţi clienţilor dvs. să modifice cantităţile de produse sau chiar să înlăture unele din coş, totodată să fie prevăzută şi taxa de transport.

* O altă greşeală este neincluderea produselor conexe. E mult mai simplu pentru utilizatori să găsească produsele asemănătoare sau care au o legatură cu acelea pe care le caută. De exemplu, husele pentru laptop vor fi amplasate lîngă acestea. Site-ul trebuie să permită includerea produsele conexe pe pagina produsului vizualizat. Produsele conexe oferă un mare avantaj, deoarece permit îmbinarea mai multe variante, a mai multor piese de imbrăcaminte, în cazul unui magazin online vestimentar.

 

Read 1646 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена