lower back pain
De ce este necesar sistemul de navigare pentru site-ul dumneavoastră?

De ce este necesar sistemul de navigare pentru site-ul dumneavoastră?

Sistemul de navigare este utilizat pentru a conduce utilizatorul prin site-ul dvs. Utilizatorii care vă vizitează site-ul posibil caută un anumit produs sau o anumită informaţie. Dacă aceştea nu găsesc rapid ceea ce caută, ei vor părăsi site-ul. Cu ajutorul unui sistem de navigare performant, informaţia va fi ma uşor accesibilă utilizatorilor. S-a stabilit că un site în care este uşor de navigat tinde să fie vizitat pentru un timp mai îndelugat faţă de un site neclar.

 

În general, site-urile folosesc texte sau imagini pentru navigare şi fiecare avînd benefiicile sale. Majoritatea site-urilor le combină pe ambele pentru crearea link-urilor. Aproape 90% din traficul site-urilor vine de la motoarele de căutare, multe dintre ele indexează paginile site-ului dvs. Este important să adăugaţi elementele de navigare în topul fiecărei pagini.  

Elemente de navigare potrivite îndeosebi pentru site-urile complexe: 

- Pagina de ajutor sau altfel zis întrebări frecvente şi răspunsuri – această pagină informează vizitatorii despre cum pot găsi informaţia privind un produs sau cum pot găsi harta site-ului. 

- Harta site-ului – aceasta trebuie să includă fiecare pagină a site-ului dvs. Harta site-ului trebuie să fie situată, în topul paginii, pe fiecare pagină. În plus o hartă a site-ului este un mod sigur pentru ca motoarele de căutare să indexeze fiecare pagină a site-ului. 

- Funcţia de căutare – este o funcţie necesară mai ales pentru site-urile mari, cu multe pagini sau care avînd o varietate mare de produse, modalitatea de căutare este foarte folositoare vizitatorilor. Iar daca site-ul dvs este mic, funcţia de căutare nu este necesar de a fi aplicată. Site-urile medii care au 100 pagini sau mai mult, au nevoie eventual de o funcţie de căutare.   

Read 1473 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена