lower back pain
Ce reprezintă totuşi un blog? Cum creăm un blog?

Ce reprezintă totuşi un blog? Cum creăm un blog?

Un blog este o pagină web de tip jurnal, în care articolele apar in ordine cronologică inversă- cele mai noi articole sunt adăugate recent, urmate de articolele postate anterior. Denumirea de blog provine din prescurtarea termenului "web log" ce semnifică un jurnal plasat online.



Publicarea unui articol pe un blog se realizează la fel de simplu ca şi redactarea unui mesaj de email. Pot fi editate articole, comentarii, descrieri, imagini şi video. Vizitatorii blogului au și ei posibilitatea să lase comentarii legate de articolele de pe blog, creîndu-se astfel un mediu de comunicare între autorul blogului și audiența sa.

Cum creăm un blog cu Blogger?

În continuare aplicaţi în practică teoria, şi ca exemplu, realizăm un blog pe Blogger. Blogger este un serviciu oferit gratis de Google, cu ajutorul căruia puteţi crea un blog gratuit, fără să aveţi cunoştinţe tehnice. Este nevoie de un cont pe Google pentru a accesa serviciile Blogger. Dacă nu aveţi deja unul, consideraţi-l ca fiind de bază, deci:

1. Accesaţi pagina www.blogger.com si logaţi-vă;
2. Daţi un click pe buton Blog nou;
3. Introduce-ţi titlul blog-ului, ex blog de povestiri, blog sport, blog sănătate, sau orice alte preferinţe aveţi;
4. Introduce-ţi adresa blogului. Aceasta este numele prin intermediul căruia va putea fi accesat blogul dat, şi va fi de forma BlogDePovestiri.blogspot.com. Alegeţi-vă un nume care să vă reprezinte!
5. Alege-ţi un şablon. Acesta este înfăţişarea blogului (culori, format, etc). Căuta-ţi în listă unul care vă place;
6. Blogul a fost creat, puteţi da o privire la blog, dind click pe butonul Vizualizaţi blogul
7. Apăsaţi pe butonul în formă de creion pentru a adăuga un articol nou în blog. Se va deschide o fereastră în care introduceţi titlul articolului, iar conţinutul îl veţi scrie într-o interfaţă specifică Microsoft Word.

Read 2619 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена