lower back pain
Importanţa logo-ului pentru compania dumneavoastră

Importanţa logo-ului pentru compania dumneavoastră

Unul dintre itemii de bază atunci cînd se elaborează un nou site web, fie că este vorba un blog sau un site obișnuit, este acela de a crea un logo pentru site. Pentru a impresiona pozitiv vizitatorii, compania sau site-ul dumneavoastră va avea nevoie de un logo sau un banner personalizat, care să reflecte cît mai bine domeniul de activitate şi serviiciile oferite.

Sigla sau logo-ul firmei este un element esenţial în imaginea companiei, mai ales dacă aceasta este nou înfiinţată. Un logo bine realizat înseamnă oglindirea firmei într-o imagine simplă şi uşor de memorizat.

În primul rînd trebuie să luaţi în considerare că logo-ul are o istorie, el poate să reprezinte ceva pentru un grup de persoane, altceva pentru alţii. Simbolistica în special, ca parte a unei sigle are un rol mai important decît textul: dacă textul va fi într-o limbă neînţeleasă precum limba chineză, puţini vor inţelege. În strategia de branding, companiile internaţionale ţin cont de acest fapt. Există şi excepţii, ca exemplu ar fi Pepsi, care uşor de reţinut şi ca brand.

Pe lîngă design sau text, un alt aspect important este culoarea, oamenii asociază culorile cu anumite stări, obiecte, acţiuni, etc: verde: natural - bio - sănătate, roşu - pentru proiectele naţionale şi internaţionale, albastru însă este considerat universal sau neutru şi este foarte des folosit ca o culoare de bază în logo-urile de pe Internet.

Read 2811 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена