lower back pain
Cum vă promovaţi site-ul prin intermediul Facebook?

Cum vă promovaţi site-ul prin intermediul Facebook?

Reţelele de socializare vă ajută foarte mult să vă promovaţi website-ul. Una dintre cele mai cunoscute şi utilizate este Facebook. FaceBook este o reţea socială online  unde puteţi întîlni persoane/prieteni, oameni care au aceleaşi interese ca şi dvs.. Utilizatorii înregistraţi au posibilitatea să-şi găsească prieteni, dar şi orice utilizatori din toata lumea, nu numai din ţara în care se află. În cele ce urmează vă vom arăta cum vă puteţi promova site-ul utilizînd Facebook.



    -Creaţi-vă un blog pe site.
    -Creaţi-vă o pagină pe Facebook (pentru aceasta trebuie sa fiţi un utilizator înregistrat). Aceasta va fi disponibilă apoi în meniul “Ads and Pages” din profilul Facebook (sub “Games”).
    -Intraţi apoi pe pagina creată şi daţi click pe “Browse More” de sub “More Applications” (ultimul meniu de jos). Căutaţi acum o aplicaţie de tip “RSS Reader”, ca de exemplu Simply RSS.
    -După ce instalaţi aplicaţia, aceasta va fi vizibilă în meniul “Applications” al paginii de Facebook. Daţi click pe “Edit” şi adăugaţi adresa de “RSS feed” a blogului vostru, în articolul precedent am definit şi ce reprezintă RSS.
    -Ultimul pas constă în postarea regulată de articole ce conţin în titlu cuvintele cheie vizate pentru promovarea site-ului dvs.

Cu cît numărul de utilizatori Facebook ce au link către pagina dvs. este mai mare, cu atît va creşte posibilitatea ca aceasta să fie indexata mai bine iar page rank-ul transmis către pagina dvs. să fie mai mare.

Read 1909 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена