lower back pain
Ce reprezintă CRM sau Customer Relationship Management?

Ce reprezintă CRM sau Customer Relationship Management?

CRM vine de la denumirea Customer Relationship Management -  managementul  ce vizează anumite instrumentele de organizare a interacţiunilor departamentale, precum şi a interacţiunilor cu prospecţii, clienţii, furnizorii şi alte companii. CRM-ul este un proces care tinde spre o mai bună înţelegere a nevoilor şi comportamentului clienţilor. 

 

CRM-ul contribuie la dezvoltarea şi la trasarea strategiilor de afaceri pentru client şi de asemenea abordează problemele prin implementarea acestora. În termeni simpli utilizarea eficientă a unui CRM ajută clientul şi compania acestuia să îndeplinească acele scopuri mult dorite, acele ţinte referitoare la potenţialele performanţe, achiziţii, creşterea şi păstrarea afacerii.

Un sistem eficient de CRM are drept scop gestionarea şi construirea unei înţelegeri corespunzătoare sau a unei legături între diverse departamente, forţe de vînzări şi clienţi în cadrul unor companii mari, care în final toate la un loc vor spori producţia companiei.

Prin folosirea CRM-ului, o companie poate folosi înregistrările anterioare ale potenţialilor clienţi şi cumpărători precum şi tendinţele anterioare de achiziţie, tendinţe care le-au preferat mai devreme dar şi nevoile acestora, pentru a crea un centru al clienţilor şi un sistem de marketing central referitor la nevoile clienţilor.

 

Companiile care utilizează sisteme CRM se pot aştepta imediat la:

-păstrarea şi obţinerea mai multor clienţi, în consecinţă la o creştere globală.

-creşterea şi maximizarea absolută a ciclurilor de viaţă a clienţilor.

-îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţi prin personalizarea acestora, totul prin noi cheltuieli.

 

Read 1434 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена