lower back pain
Cum se actualizează un site web?

Cum se actualizează un site web?

Actualizarea şi crearea unui site web presupune o sarcină a cărei dificultate variază în funcîie de complexitatea proiectului web vizat. Pentru aceasta de dorit este să apelăm la serviciile unui profesionist (web designer).

 

Aceasta variantă ne scuteşte de efortul, uneori destul de mare, de creare şi întreţinere a unui site web dar diminuează controlul asupra elementelor de rafinament, actualizării la orice oră din zi şi din noapte, asta dacă optaţi pentru un site simplu, fără posibilitate de administrare.

În prezent se optează tot mai mult pentru site-uri dinamice, lucrate in PHP, cu baze de date care, totodată au proiectat un panou de administrare din care se poate modifica aproape orice, oricînd, fără a cunoaşte vreun limbaj de programare web – aşa zisele CMS.

Odată ce site-ul a fost creat, va trebui să-l încărcaţi pe serverul care îl va găzdui. Acest lucru va fi realizat foarte simplu dacă webmaster-ul este familiarizat cu programele de tip client FTP (unul dintre cele mai cunoscute programe care încorporează şi parte FTP este file-manager-ul Windows Commander sau Total Commander).

Tot cu ajutorul programelor de acest tip se realizează şi actualizarea site-ului (ştergerea unor pagini, adăugarea altora noi, înlocuirea unor pagini vechi cu versiuni mai noi).

Dacă aveţi nevoie de site ar fi de preferat să ne contactaţi tel. 260 591

 

 

 

Read 2104 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена