lower back pain
Cum trebuie să alegi corect publicul ţintă?

Cum trebuie să alegi corect publicul ţintă?

Pe lîngă cerinţele esenţiale prezentate anterior, pentru a înregistra performanţele dorite prin rularea unei astfel de campanii trebuie să vă asiguraţi că aţi ales corect cuvintele cheie şi siteurile unde se vor afişa anunţurile (numite destinaţii de plasare manuale).

 

După cum spune Google, alegerea cuvintelor cheie pentru o campanie din reţeaua de afişare este precum găsirea perechii potrivite pentru un prieten.

Alegerea cuvintelor cheie se va face în funcţie de specificul businessului dvs. şi ar trebui selectate cuvinte ce au legătură cu site-urile pe care le-ar putea vizita potenţialii clienţi ai dvs. Este important să ştiţi că aceste cuvinte vor fi căutate de sistem în diversele siteuri ce accepta reclamele AdWords, iar sistemul va afişa reclame acolo unde consideră că site-ul „vorbeşte” despre asta.

Un alt punct important este alegerea destinaţiilor de plasare. În cazul în care nu ştiţi ce siteuri ar putea aduce clienţi, alegeţi fie cuvinte cheie, fie categorii de siteuri (topics) în funcţie de care să vi se afişeze bannerele. De exemplu, dacă deţineţi un magazin online cu produse electrocasnice de bucatarie şi doriţi să îl promovaţi veţi alege din lista de categorii categoria de siteuri ce au conţinut despre gătit şi reţete.

 

Read 1194 times

София Дървен материал цени

София Дъски цена