Print this page

Ce reprezinta un template?

Un template reprezintă un model de pagină web, gata creat, ce include grafice şi porţiuni prestabilite în care se pot introduce texte, imagini, linkuri. Template-ul este departe de un site complex, şi reprezintă şabloane pentru una sau mai multe pagini ale site-ului web, cum ar fi pagina de start, pagina de prezentare, pagina de contact etc. 

 

Cum am mentionat template-ul conţine elemente grafice de bază ce pot fi adaptate pentru diverse scopuri şi de multe ori acest template este vîndut mai multor utilizatori. Tocmai datorită acestei caracteristici un template nu se pliază exact pe imaginea companiei. Un template trebuie modificat şi întreţinut de către client şi de multe ori acest lucru este destul de dificil. La cumpărarea unui template nu se oferă asistenţă clientului în vederea modificării şi completării astfel încît să se potrivească cerinţelor acestuia. Template-urile pot fi o soluţie de calitate, rapidă şi ieftină pentru site-ul dvs. Punctul forte al template-urilor este simplitatea. 

Iată care sunt paşii de a folosi un template pentru site-ul dvs: 

1. Alegerea – alegeţi designul care vă place. Puteţi alege template după tipul paginii de exemplu magazin online, blog etc., după categorie sau pur şi simplu după culoare. 

2. Instalarea – de obicei,  instalarea design-ului ales durează 30 de minute 

3. Personalizarea – aceasta înseamnă schimbarea design-ului prin adăugarea brandului, textului şi pozelor. Astfel site-ul dvs. cu ajutorul unui template poate fi funcţional în cîteva ore din momentul în care aţi ales design-ul. 

  

Read 8620 times