Print this page

Cîteva aspecte importante înainte de lansarea unui website

Dacă aţi elaborat un site recent, vă recomandăm să ţineţi cont de anumiţi itemi importanţi înainte de a-l lansa.



-Tag-urile sau cuvintele-cheie ajută Google să recepţioneze conţinutul site-ului dvs prin urmare acordaţi-i atenţia necesara. Astfel, trebuie să folosiţi titluri şi descrieri individualizate pentru fiecare pagină şi importante pentru conţinutul paginii.

-Faviconul are ca rol îmbunătăţirea unui site şi a imaginii sale prin faptul că contribuie la o identificare mai simplă a acestuia

-De preferat ca textul de pe site să fie uşor de parcurs şi de citit. Verificaţi corectitudinea scrierii, spargeţi blocurile mari de text în fraze mai scurte, folosiţi listele acolo unde se cere de a le  enumera.

-Asiguraţi-vă că toate link-urile funcţionează. Fie folosiţi o unealtă de pe Internet pentru verificare, fie pur şi simplu daţi click pe ele.

-Verificaţi tot ceea ce înseamnă date de contact: formular de contact sau email sau alte elemente de trimitere automată de pe site. Pueti ruga pe cineva sava verifice.

- Totodată, nu uitaţi să faceţi o verificare pe mai multe browsere. Înainte de a lansa site-ul asiguraţi-vă că se vede bine în cele mai importante browsere. Altfel este posibil să aveţi surprize neplăcute. Verificaţi cel puţin pe Internet Explorer, Firefox 3, Chrome.

- Importantă este şi harta site-ului. Fişierul sitemap.xml ajută Google să indexeze mai uşor paginile site-ului dvs, prin urmare țineți cont de acest aspect deosebit de important. Este recomandabil să faceţi o copie de rezervă o dată ce aţi finalizat lucrul la site.

Read 1534 times