Print this page

Criterii de selecţie în crearea unui magazin online

Majoritatea celor care doresc să aibă un magazin online creat de o firmă de web design, în general din Republica Moldova, au o alegere grea de făcut.  Deoarece companiile de specialiatate precum şi webdesignerii ca freelancer se găsesc într-o abundenţă la o simplă căutare pe Google.  Şi cum această meserie nu necesită ca firma angajată şi clientul să abia acelaşi oraş comun ca şi sediu, lista devine mult mai mare.



Criteriile de selecţie pentru o firmă de webdesign sunt diverse dar toate au ca scop finalizarea proiectului dvs în cele mai bune condiţii de timp şi modalităţi de execuţie.
- Un prim criteriu de selecţie ar putea fi limbajul de programare folosit la viitorul dvs site web. Puţini dintre clienţii acestor firme ştiu în ce fel de limbaje de programare sunt create site-urile lor şi mai ales de ce anume s-a lucrat în acest mod. Un limbaj de programare ca HTML ul cu secţiuni de JavaScript şi CSS nu cred că mai impresionează pe nimeni în ziua de astăzi, mai mult, acestea sunt folosite ca şi limbaj de îmbinare în noile coduri de sursă.

- Următorul criteriu, in realizarea unui magazin online - conţinutul ofertei  acestor companii de webdesign. Cu cît este mai bogat acest conţinut, la un preţ rezonabil, desigur, fără să vă pună pe drumuri pentru un alt serviciu, cu atît este mai bine pentru dvs. De exemplu, nu are rost să aveţi un magazin online dacă nu se face şi promovarea lui imediat după ce a fost realizat. Prin promovarea unui magazin online înţelegem înscrierea lui în motoarele de căutare, indexarea paginilor de către motoarele de căutare, alegerea cuvintelor cheie pentru care magazinul dvs online va răspunde căutărilor pe internet. În acest mod clienţii dvs vă vor putea găsi mult mai uşor şi aceasta funcţionează foarte bine.

- Aşadar, este indicat să fie realizată şi promovarea cu aceeaşi firmă de webdesign pentru a nu vă pune în faţa faptului împlinit cînd sunteţi obligaţi să împărţiţi parola şi informaţii importante pentru dvs. cu alte persoane sau firme pentru promovarea site-ului web.

- Alte criterii de selecţie, sunt timpul de execuţie, implementarea aplicaţiilor web de care firma dvs are nevoie şi nu în ultimul rînd, funcţionalitatea întregului magazin online după instalarea pe server.

- Am lăsat la urmă criteriul după preţul pentru realizarea unui magazin online. Aşa cum vă recomandăm şi pe dvs să faceţi, în cazul în care doriţi să aveţi un magazin online de calitate şi apreciat de clienţii dvs.

Read 2000 times