Print this page

Ce reprezintă search engine marketing (SEM)?

Fără nici un dubiu, activitatea de search engine marketing este printre cele mai complexe tipuri de marketing deoarece cerinţele, regulile şi preferinţele motoarelor de căutare evoluează în mod constant. Avînd în vedere că majoritatea vizitatorilor de site-uri le găsesc pe acestea prin motoarele de căutare, activitatea de search engine marketing este absolut cel mai bun mediu pentru internet marketing.



Experţii în search engine marketing şi în search engine optimization vă vor da mai multe detalii despre diverşi algoritmi de o complexitate înaltă, care în limbajul de zi cu zi se traduc în simple formule matematice care explică modul de obţinere al rangului în funcţie de diverse motoare de căutare. Totuşi veţi vedea că vă puteţi descurca în search engine marketing chiar dacă nu aveţi cunoştinţe vaste de matematică, sau capacitatea de înţelegere a algoritmilor folosiţi.

Cel mai bun mod de a afla ce este mai bun pentru site-ul dvs. este acela de a încerca diverse abordări, de a trage concluzii asupra erorilor şi de a implementa metodele optime. Acest lucru poate deveni foarte scump, şi deoarece activitatea de search engine marketing presupune nişte eforturi constante, fondurile dvs. se pot subţia foarte rapid. Aşa că o atenţie sporită este recomandată în aceste cazuri de search engine marketing.

Read 1346 times