Print this page

Cum se realizează optimizarea şi promovarea unui site?

Deci, un site web, pentru a fi bine indexat în motoarele de căutare trebuie să fie optimizat. Optimizarea presupune mai multe lucrări care se fac efectiv pe site, în paginile web ale acestuia. Dintre lucrările de optimizare pentru un site putem aminti: optimizarea coşului sursă a site-ului, optimizarea titlurilor, informaţiilor meta, ale imaginilor şi altor elemente grafice.



Cine face optimizarea unui site? De serviciile SEO se ocupă de obicei aceiaşi firmă de web design care construieşte şi site-ul. În cazul în care site-ul nu a fost iniţial optimizat sau, a fost optimizat ne eficient de la început, puteţi apela la o agenţie de web design care să vă ajute în această direcţie.

După optimizarea SEO a site-ului se va trece la promovarea online acestuia. Promovarea web a unui site se face printr-o serie de metode complexe care presupun crearea de conţinut unic şi de calitate şi link-uri cu autoritate care să recomande site-ul. Aceste lucruri vor determina motoarele de căutare să dea credibilitate site-ului şi să îl urce în SERP (rezultatele căutărilor din motoarele de căutare) spre primul loc.

Read 1618 times