Print this page

De ce este important Redesign-ul pentru website

Site-ul dumneavoastră este învechit şi nu mai atrage vizitatori?  Sunteţi client Siteweb.md? Sau aveţi nevoie de o schimbare grafică a site-ului dvs. şi nu ştiţi soluţia?

 

Dacă răspunsul dvs. la întrebările de mai sus este  "Da", atunci vă stăm la dispoziție cu serviciul de redesign pentru site-ul dvs., indiferent dacă acesta este un site de prezentare, magazin online sau catalog de produse.

În mod normal tema grafică a un site web trebuie modificată uşor o dată pe an şi refăcută total o dată la 2-3 ani. Dacă site-ul dumneavoastră poartă aceeaşi haină de ani de zile, atunci este cazul să vă gîndiţi la un redesign web total.

Mediul online este extrem de dinamic, şi este posibil ca o tehnologie la modă astăzi să fie de domeniul trecutului peste doar o lună de zile. Un site web trebuie actualizat permanent, trebuie întreţinut şi îmbunătăţit periodic

Cunoaștem faptul că o organizare deficitară sau neclară a site-ului poate dăuna folosirii acestuia de către publicul țintă și poate afecta semnificativ capacitatea site-ului dvs de a aduce clienți noi. De aceea, vă suntem alături în permanență cu îmbunătățirea site-ului dvs, schimbarea design-ului acestuia, la cerere și personalizarea sa pentru a fi cît mai simplu și atractiv pentru vizitatorii dvs.

Numărul utilizatorilor de internet în Republica Moldova a crescut simțitor de mult și folosirea internetului a devenit din ce în ce mai diversă. De aceea, site-ul dvs. trebuie să țină pasul în permanență cu noutățile din domeniul IT și să fie actualizat conform cerințelor.

Adaugaţi acum mai multă valoare site-ului tău prin redesign! www.Siteweb.md tel 260591

Read 1233 times